Hieronder kunt u Foto's en video's van het evenement uploaden en dan kunnen wij deze plaatsen in onze galerij op de website of u plaatst een leuke reactie!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus Blankestijn
10 maanden geleden

Ik heb genoten van de klim, dank aan de vrijwilligers en organisatie !! alles was goed en netjes, spontaan en verliep soepel ! Volgend jaar graag weer.

Dennis Joossen
10 maanden geleden

Wat een topdag wederom!
Bedankt dat jullie dit ieder jaar weer willen organiseren!

Hierbij de link naar alle fotos die ik gemaakt heb.

Dennis Joossen
10 maanden geleden

Hier de link naar mijn fotos.
https://www.flickr.com/photos/199054167@N03/

Frank van Oeteren
10 maanden geleden

Prachtige dag, mooi parcour, goed georganiseerd. Dank aan alle vrijwilligers die hun tijd voor ons opofferen. Voor herhaling vatbaar.

Vincent Gyorke
10 maanden geleden

Top dag gehad, persoonlijk snelste tijd verbeterd van vorig jaar. Dank aan de organisatie,vrijwilligers en sponsoren. Ga zo door. Hou maar een plekkie vrij voor volgend jaar👍

Matthy van Oudheusden (kever)
10 maanden geleden

Wat een prachtige dag mee mogen maken tijdens de Heuvelklim Teuven zon 27 aug.2023 . De kever hield zich uitstekend en gedurende de dag steeds m’n tijd kunnen verbeteren, behoudens de keren dat ik iets wilde proberen wat niet werkte 🫣. Dankzij de hulp van Piet Bron de hele dag, de helm en autoambulance van Theo van den Berg en het bandenadvies van Maurice Broshuis. Ook de organisatie door Flip en Marsja en de vele ontzettend vriendelijke vrijwilligers hebben dit een dag gemaakt die ik niet snel vergeet!

Piet Hendrix
een jaar geleden

Jammer dat jullie al vol zitten. Is het mogelijk om je al in te schrijven voor 2024

Mischa Tackenberg
een jaar geleden

Heb er veel zin in!